Menu

Winkelcentrum Suydersee Dronten

Groot winkelaanbod vlakbij Lands End

suydersee-22.jpg
Winkelcentrum Suydersee
Als u een dagje wilt winkelen in de buurt van Jachthaven Lands End Ketelhaven, dan is winkelcentrum Suydersee in Dronten een echte aanrader! Dit is een gezellig en divers winkelcentrum met meer dan 100 winkels, horeca en evenementen. U vindt hier alles wat u zoekt, van mode tot elektronica, van boeken tot bloemen. En u kunt hier winkelen wanneer het ú uitkomt, want de winkels hebben ruime openingstijden en iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag.

Winkelcentrum Suydersee is gemakkelijk te bereiken vanuit Jachthaven Lands End Ketelhaven. Ga met de auto, fiets of maak gebruik van het openbaar vervoer. Het winkelcentrum ligt op loopafstand van het station en er zijn ook voldoende parkeerplaatsen voor uw auto of fiets.

Naast het ruime aanbod aan winkels en restaurants is er ook genoeg te beleven in het winkelcentrum. Zo worden er regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Van live muziek tot workshops en kinderactiviteiten, er is altijd iets te doen in Suydersee.

En met gratis parkeergelegenheid en ruime openingstijden is het ook nog eens heel makkelijk en toegankelijk om een bezoek te brengen aan dit gezellige winkelcentrum.
© Jachthaven Lands End | Realisatie: Sybit | Software Op Maat | Sitemap | Privacyverklaring